Foo Fighters kullen

Kattungar

"Minsta lilla katt är ett mästerverk" - Leonardo Da Vinci

S*Rytorps Scorpions kullFoo Fighters kullen

CH Vanadu's Nothing Else Matters x

CH S*Lejongapet's Folke FlagypS*Rytorps In Your Honor - TUV g 62S*Rytops Concrete and Gold - TUV g 21 63S*Rytorps My Hero - TUV d 62

Korta fakta om  kullen:


  • Födda: 2019-04-20
  • Kullens tema är: Foo Fighers
  • Temat är valt som en hyllning till en av mina bästa vänner Elisabeth som förlorade kampen mot ALS samma dag som kullen föddes. Du fattas mig alltid!
  •  Kullens föräldrar är: CH Vanadu's Nothing Else Matters - TUV e 62 x CH S*Lejongapet's Folke Flagyl TUV n 21 61.
  •  Kullen består av Tre honor, en blå sköldpadda, en blå sköldpadda agouti, en svartsköldpadda agouti och en röd hane.
  • 3 honor och 1 hane -  Färg 1st TUV g 62, 1st TUV g 21 63, 1st TUV f 21 62 och 1 st TUV d 62.
  •  Alla kattungar ur kullen har hittat nya kärleksfulla hem! En av dem, Dolly stannade hos oss! Du hittar henne på hennes egen sida. S*Rytorps Best of You - TUV f 21 62


Foo Fighters kullen


Foo Fighters kullen är min Amerikanska imports Elsas första kull! Mycket är att lära av denna spännande och härliga kull!


Fyra kattungar föddes på Påskafton och de var alla olika i färg eftersom jag fått möjlighet att para Elsa med Folke, en svart agouti (mönstrad) hane, dilutionsbärare med blå ögon. Och vilken rolig färgkombination vi fick! 

Två blå sköldaddor varav en med mönster, en svartsköldpadda med mönster och en röd hane. En av de blåsköldpaddorna hade dessutom blivit oddeyed. Mycket roligt färgutfall!


Alla kattungarna fick supertemperament! De blev jämna i typen men alla ärvde lite små öron. De blev mer ojämna i pälskvaliten. Dolly och Betty fick mammas anlag medan Goldie och Hero fick pappas lite kortare päls. Alla fick härlig look och fina huvuden. 

Det var en lyckad kull och hade inte flera av dem hamnat hos uppfödare hade jag kunnat tänka mig att göra om den. Vi tävlade på en utställning i kullklass och hamnade på 2:a plats av 5 där den som vann var en super kull med ragdolls. Mycket nöjd med det. 


Alla fick fina kärleksfulla hem, Dolly stannade hos oss och har en engen sida!