S*Rytorps Machina

Kattungar

"Minsta lilla katt är ett mästerverk" - Leonardo Da Vinci

S*Rytorps Machina, ca.2v, TUV f 62
S*Rytorps Machina - Machi


S*Rytorps Machina, ca.4v - TUV f 61

S*Rytorps Transformer
S*Rytorps Machina

S*Rytorps Machina, ca.9v - TUV f 61

S*Rytorps Machina

S*Rytorps Machina, ca.11v  - TUV f 61

S*Rytorps Machina  - några korta fakta:


  •  Machina föddes som nr 5 i kullen. Hon vägde då  115g.
  •  I början tänkte jag att hennes fläckar var lite blygsamma men det visade sig sedan att hon hade en supertyp och jag kände att hade jag haft plats för en katt till så...
  •  Machina vägde 1,8kg när hon var 15 veckor.
S*Rytorps Machina, TUV f 61, ca. 10 månader, foto: J.Stjernberg.

S*Rytorps Machina


Machina föddes som nr 5 i kullen. Jag misstog henne för en svart hane först då jag såg den svarta fläcken i pannan. Men senare visade det sig att hon hade en svartröd svans och en liten röd fläck på andra sidan i pannan!


Machi var namnet hon fick hos sin nya ägare Josefin med familj! Machi är en otroligt attraktiv tjej, rejäl med otroligt fin typ och likt sina syskon, isblå ögon. Den kännslan förstärkts med den svarta fläcken i pannan.


Machi blev också sjuk men drabbades inte lika hårt som Starla, Trisse och Meladori.  Hon flyttade till Strömstad och fick en lillmatte och en kattkompis som heter Smulan.


Machina var alltid kullens lite mer försiktiga tjej. Var mest skeptiskt till Rivan när hon introducerades till kattungarna och lät syskonen testa saker före henne. Men hon belv en lätthanterad kattunge som gärna lät barnen bära runt på henne och hon älskade att leka med deras leksaker.