S*Rytorps Transformer

Kattungar

"Minsta lilla katt är ett mästerverk" - Leonardo Da Vinci

S*Rytorps Transformer, TUV d 61, 15 veckor.
S*Rytorps Transformer

- Trisse


S*Rytorps Transformer

S*Rytorps Transformer, ca. 3v - TUV d 61

S*Rytorps Transformer

S*Rytorps Transformer, ca.11 v - TUV f 61

S*Rytorps Transformer

S*Rytorps Transformer,  ca.9 v - TUV d 61

S*Rytorps Transformer - några korta fakta:


  •  Trisse födde som nr 1 i kullen.  Han vägde då 115 gram.
  •  Trisse har perfekt vanmönster i vackert rävröd färg och medelhavsblå ögon.
  •  När Trisse var 15 veckor gammal, vägde han 1,9kg. 
S*Rytorps Transformer, ca. 10månader.

S*Rytorps Transformer


S*Rytorps  Transformer, eller Trisse som jag kallade honom, var kullens enda hane. Han var rätt så gänglig som kattunge och var så även när han flyttade. Men nu har han växt till sig och är en mycket stilig hane!


Trisse föddes som nummer ett i kullen och var en normalstor hane på  115gram. Han har perfekt vanteckning och det skulle visa sig, när han slog upp ögonen, att de var klarblåa!  Trisse var lång i kroppen och rätt så gänglig. Han hade enorma öron och stora utrycksfulla ögon. Som kattunge kunde ha se något extrem ut men som vuxen (nästan) är han en jätte vacker hane.


Trisse  blev också påverkad av den elaka bakterie kattungarna drabbades av och under en period ville han varken leka eller äta. Som tur var tog han igen det sedan. Nu är han en stor och ståtlig kastratkille som bor hemma hos Linda och hennes familj i Västerås. Han delar Linda och sina småmattar med en Turkisk Van flicka vid namn Lucy och två gosiga hundar.  Bilden till vänster har Linda tagit när Trisse sitter på badkarskanten, tack för bilden Linda!